ALU prozori Novonic 60

Zahvaljujući novom utoru okova serija postiže Uf vrijednost od 2,6 W/m²K s dubinom ugradnje od 60 mm. To daje Schüco Novonic 60 idealan odgovor na najnovije odredbe toplinske izolacije.
Prerada novih okova je jednostavna i učinkovita. Specijalno izrađen koncept za prerađivanje štedi vrijeme, osigurava kvalitetu te time omogućuje izuzetno fleksibilan proces obrade.

Novi standardi jugoistočne Europe postavljaju nove izazove koji će kroz nove propise znatno podići zahtjeve toplinske izolacije zgrade. Schüco Novonic 60 već sada nudi rješenja za te zahtjeve. Zahvaljujući jedinstvenom utoru okova koji pridonosi štednji energije, Schüco može u usporedbi s ne izoliranim prozorom uštedjeti troškove energije i do 50%. Za dubinu profila od 60 mm to znači Uf = 2,6 W/m²K.

Schüco Novonic nudi dobar dizajn: Softline-izgled Schüco Novonic 60 SL, ekskluzivni dizajn profila
za luksuzne stambene zgrade. Atraktivna ručka s upuštenim ugrađenim pogonom ima ergonomski
dizajn.

Serija prozora Novonic 60 nazvana je prema Schüco Novonic okovu; okov koji se vrlo jednostavno
ugrađuje. Sve se komponente okova na području otvaranja mogu ugraditi nakon izrade okvira. Pozicioniraju se i vijčano pričvršćuju pomoću šablona.

Schüco Novonic 60 nudi visoke vrijednosti pri zadržanoj kvaliteti. Kao i obično, Schüco  komponente dolaze iz prve ruke. Profili, brtve, pribor i okovi testiraju se i certificiraju u Schüco tehnološkom centru Bielefeld što se poklapa sa normom EN ISO/IEC 17025.

Svojstva i prednosti

  • Uf vrijednost od 2,6 W/m²K sa 60 mm dubinom ugradnje te 110 mm širine
  • OZ-okov s otvaranjem prema unutra
  • Zaokretno-otklopno-zaokretni okov s otvaranjem prema unutra
  • Otklopni okov s otvaranjem prema unutra
  • Max. težina krila 100 kg
  • Max. krilo veličine prozora 1.400 mm x 1.700 mm (šxv)
  • Max. krilo veličine preklopa zaokretno-otklopno-zaokretnog prozora 1.100 mm x 1.400 mm (šxv)