O nama

Tvrtka Megaplast svojim poslovanjem postala je prepoznatljiv brend u svijetu PVC i ALU stolarije. Obiteljsko ozračje u kojima je tvrtka nastala, osjeti se u predanosti prema poslu i kvaliteti proizvoda, jer mi stvaramo toplinu kakvu Vaš dom i poslovni prostor zaslužuju. Vrata i prozori, te ostala stolarija koju možete naći u našoj ponudi, nisu samo ukrasni objekt prostora u kojem boravite, već dio energetsko učinkovite cjeline.
Stalno usavršavanje i rad s najnovijim tehnologijama omogućuju nam da svojim klijentima pružimo kvalitetnu uslugu od savjeta do ugradnje.Naziv projekta:

Povećanje konkurentnosti i poslovne učinkovitosti obrta Megaplast, Nova Gradiška, ulaganjem u suvremenu opremu i
značajnim povećanjem proizvodnog kapaciteta

Referentni broj: KK.03.2.1.06.1720

Poziv: E-impuls

Korisnik:  Megaplast , Ljupina 219, Nova Gradiška, vl. Igor Berić

Opis:
Projektom će se nabaviti suvremeni strojevi za proizvodnju alu i pvc stolarije, postaviti u poslovnicu- proizvodni pogon na adresi Ljupina 219, Nova Gradiška i to: dvoglava pila, dvoglava varilica, čistilica, pantograf, pneumatska pila za staklodržače te mjerni pult.

Cilj (svrha) projekta:
Povećanje konkurentnosti i poslovne učinkovitosti Megaplasta podizanjem produktivnosti rada i modernizacijom proizvodnog procesa ulaganjem u novu proizvodnu liniju visoke tehnološke razine za proizvodnju alu i pvc stolarije.

Rezultati projekta:
Proširenje kapaciteta i tehnološke razine proizvodnog pogona što će stvoriti preduvjete za značajno povećanje proizvedenih količina.

Projektom će se povećati prihodi i broj zaposlenih tvrtke Megaplast

„Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj“

Ukupna vrijednost projekta: 298.714,04 kn

EU sufinanciranje projekta: 167.200,00 kn

Razdoblje provedbe projekta: od 01.10.2017 do 31.05.2018

Kontakt osoba za više informacija:  info@megaplast.hr